all4 Ibrahim Ibrahim droomt ervan om straks brandweerman te worden

Onderzoek

Waarom is all4small door ons opgericht?

We zijn ervan overtuigd dat we deze pasgeboren kinderen met levensbedreigende aandoeningen nog veel beter kunnen helpen.

Samen voor all4small

De kwetsbare conditie van een kleine Anna. Ahmed Jesper of Lisanne moet nauwlettend in de gaten worden gehouden. Er wordt met man en macht gezocht om de juiste medische hulp te geven. 

All voor de ontbrekende schakel

We hebben hulp nodig voor onderzoek en het bereiken van resultaten. De ontbrekende schakel is hele specifieke informatie over de bloedsomloop bij de pasgeboren kinderen. Omdat een kindje zo klein en kwetsbaar is, kunnen de gewone onderzoeken die bij volwassenen geen probleem zijn, niet uitgevoerd worden bij te vroeg geboren en pasgeboren baby's. Kinderartsen, neonatologen en verpleegkundigen zouden deze kinderen veel beter kunnen behandelen als er beter informatie te verkrijgen was over de bloedsomloop, omdat deze bepaalt of de organen goed kunnen werken. All4small wil daar bij helpen.

Een nauwkeurig meetinstrument dat geen pijn doet

All4small helpt mee onderzoek mogelijk te maken voor de ontwikkeling van een heel nauwkeurig meetinstrument voor de bloedsomloop dat gebruikt kan worden bij deze kinderen en voor hen niet ongemakkelijk of pijnlijk is. Kinderartsen zoeken naar betere methodes van behandeling zodat ze de beste medische beslissingen kunnen nemen. Als dit lukt, helpen we samen mee aan een klein wonder. Het wonder van een nieuwe kans.

Jij en wij samen voor All4small