all4 Lieneke Lieneke zou heel graag automonteur willen worden

Launching event 13 mei 2017

Geplaatst op maandag 15 mei 2017
Op 13 mei jl. vond op het poliplein van het Amalia kinderziekenhuis het Launching Event voor de goede doelen stichting all4small plaats. Voor deze gelegenheid werden ouders van de op de afdeling Neonatologie opgenomen kinderen uitgenodigd. Er waren een 50-tal ouderparen met hun kinderen aanwezig.
In een ongedwongen sfeer hield prof.dr. Noordam, voorzitter van het Amalia kinderziekenhuis, een openingswoordje waarin hij het belang van het doel van de stichting onder woorden bracht.

Daarna was het woord aan Femke van der Heu, moeder van een prematuur geboren kindje. Zij interviewde kinderarts-neonatoloog René Matthijsse over de problemen waar Neonatologie in de praktijk tegen aan loopt bij de behandeling van deze specifieke patiëntengroep .
Vervolgens werd de nieuwe website van all4small in gebruik genomen.
 
Hierna was er nog tijd voor een meet en greet met artsen en verpleegkundigen van de afdeling Neonatologie. Ouders gaven aan dat zij erg blij waren met de uitnodiging voor het event. Velen van hen merkten op dat zij graag ambassadeur van  all4small willen zijn om zo bij te kunnen dragen aan een nog betere start voor kinderen op de afdeling Neonatologie.

Het was een zeer geslaagd event wat we volgend jaar zeker zullen gaan herhalen.