€ 3700 van € 5000
all4 small Couveuse Challenge Radboudumc

Couveuse Challenge Radboudumc

In 2018 lag René Verlaak, kinderarts van het CWZ in Nijmegen, maar liefst 10 uur in een couveuse. Hiermee vroeg hij aandacht voor de Stichting All4Small. Dit initiatief is uitgegroeid tot een landelijke Couveuse Challenge, waarbij steeds een ander ziekenhuis wordt uitgedaagd 10 uur of langer deze couveuse te bemensen.

René: In het leven zijn er vele uitdagingen. Sommige overkomen je en andere ga je gewoon aan. Als neonatoloog sta je vaak uren naast een couveuse. Op een dag vraag je je af: ‘Hoe zou dat nu zijn als je daarin ligt?’ Het antwoord kan niemand ons geven. Of toch wel…?

Woensdag 13 maart is het Radboudumc Amalia kinderziekenhuis aan de beurt!

Het CWZ heeft het Radboudumc uitgedaagd en kinderarts-neonatoloog Willem de Boode gaat de uitdaging aan. Om 06.00 uur ’s ochtends kruipt hij in de couveuse en daar blijft hij vervolgens minstens 10,5 uur in liggen. We zouden het erg fijn vinden als je zijn actie steunt voor het goede doel van all4small!

Doe je mee?

Je kunt hier online doneren. Geef aan dat het om de couveuse challenge gaat.
Of kom op woensdag 13 maart tussen 06.00 en 16.30 uur naar het restaurant A-gebouw, route 607. Je bent er van harte welkom! Je kunt Willem ‘in actie’ zien en je gift doneren in de grote couveuse. Voor de kinderen die langskomen is er een attentie.

Na zijn actie zal Willem ook weer een ziekenhuis uitdagen. Zo willen we landelijke bekendheid krijgen en financiële steun verwerven voor all4small.

Over All4Small
In 2014 werd All4Small opgericht door de afdeling Neonatologie van het Radboudumc Amalia kinderziekenhuis. All4Small vraagt financiële steun voor belangrijk wetenschappelijk onderzoek bij zieke en te vroeg geboren pasgeborenen. Kinderartsen, neonatologen en verpleegkundigen hebben zeer veel behoefte aan betere informatie over de bloedsomloop van deze kleine patiënten op de intensive care. We willen daarom een nauwkeurig instrument ontwikkelen, waarmee we de bloedsomloop van deze kwetsbare baby’s beter kunnen meten en vervolgen. Hiervoor is wetenschappelijk onderzoek nodig en vragen we uw financiële steun.
 

couveuse_challenge-willem_de_boode-lr.jpg.jpg