€ 2951 van € 4000
all4 small Couveuse challenge CWZ

Couveuse challenge CWZ

In het leven zijn er vele uitdagingen. Sommige overkomen je en andere ga je gewoon aan. Als neonatoloog sta je vaak uren naast een couveuse. Op een dag vraag je je af: ‘hoe zou dat nu zijn als je daarin ligt?’ Het antwoord kan niemand ons geven. Of toch wel?

10 uur in couveuse voor goed doel

Op 31 oktober 2018 gaat een kinderarts van het CWZ in het kader van 10 jaar couveusesuites gedurende 10 uur in een couveuse liggen. Hiermee willen we aandacht vragen voor All4small. Dit goede doel vraagt steun voor belangrijk onderzoek voor pasgeborenen. We hebben hulp nodig voor de ontwikkeling van een heel nauwkeurig meetinstrument voor de bloedgehaltes dat niet te groot is en vooral geen pijn doet. Omdat een kindje vaak zo klein en kwetsbaar is, kunnen de gewone bloedonderzoeken die bij volwassenen geen probleem zijn, niet uitgevoerd worden bij te vroeg geboren en pasgeboren baby’s.

Help je ook mee?

We zouden het erg fijn vinden als je deze actie steunt! Je kunt hier online doneren. Geef aan dat het om de couveuse challenge van CWZ gaat. Of kom op woensdag 31 oktober tussen 5.00 – 15.00 uur naar de Binnentuin van CWZ. Je bent er van harte welkom! Je kunt daar de couveuse challenge in het echt bekijken en je gift doneren in de grote couveuse. Kinderen die langskomen krijgen een kleinigheid.

Een ware challenge…

We zijn bezig om een (grote) couveuse te bouwen voor een volwassene voor deze bijzondere actie. Na de challenge is deze grote couveuse ook in te zetten bij andere ziekenhuizen. Zo hopen we dat ook andere neonatologen/kinderartsen gaan ervaren hoe het is om een lange tijd in een couveuse te liggen. Een ware challenge…

Kijk voor meer informatie en een filmpje op www.cwz.nl/couveusesuites

Couveuse_challenge_neonatoloog_CWZ.jpg